tiistai 28. elokuuta 2012

Tuuliset, mutta aurinkoiset terveiset Naxokselta

Terveiset kauniilta ja aurinkoiselta Naxoksen saarelta! Saavuimma tänne toissa päivänä.

Melkein 4h lentojen jälkeen matkustimme Ioksen, Paroksen ja Antiparoksen kautta (yhteensä 3,5h lauttailua) kautta tänne. Hotellimme on Naxos Resort, saaren hienoin hotelli, jota tosin emme tienneet ennakkoon.

Saapumisiltana söimme hotellilla tarjoilijan suosituksesta lohta sitruunakastikkeessa ja miekkakalaa tomaatti-oliivikastikkeessa. Oli loistavaa. Sen jälkeen vetäydyimme jo yöunille, saavuimmehan hotellille lähempänä kahdeksaa illalla.

Ekana päivänä tutustuimme alueeseen ja shoppailimme postikortit. Rantakadulta löytyy kiva kirjakauppa Zoom. Kirjoitimme kortit Lemon-nimisessä kahvilassa, olutta ja viiniä siemaillen. Osan päivää vietimme altaalla, rauhassa lasten riehumiselta ja muulta. Aurinko paistoi lämpimästi  :) Kuudesta eteenpäin olisi ollut ilmainen kävelyretki vanhaan kaupunkiin, mutta passasimme sen nälän takia :) Scirossossa söin aivan loistavan kanistifadon ja mieheni lammaskleftikon. Suosittelen!

Tokaksi päiväksi olimme suunnitelleet reissua Delokselle ja Mykonokselle, mutta tuuli yltyi ja lautat peruivat vuoronsa. Niinpä päivä meni tuulessa kävellen ja allasbaarissa.

Itse hotelli on aivan mieletön, palvelu on loistavaa ja vaikka suomalaisena tuntuu olevansa alipukeutunut, ei se kuitenkaan niin ole. Useassa paikassa Kreikassa matkanneena ei voi todeta kuin että tämä hotelli on siistein, uusin ja viihtyisin. Toki emme huoneessa paljon aikaa vietä, mutta se vähäinenkin on kiva viettää mukavasti. Eilen tosin bongasin valkoisen pienen sisiliskon huoneen lattialta, mutta niitä näissä maissa löytyy niin hökkeleistä kuin palatseista.

Hulluna kissanaisena olen huolissani aina paikallisista eläimistä ja pyrin ruokkimaan niitä. Tänne saapuessani en nähnyt ainuttakaan kissaa. Tähän mennessä olen ruokkinut kaksi kissaa, muut ovat olleet lemmikkejä, eli pannallisia.

Tässä siis pien yhteenveto, linkitykset, jne. sitten Suomessa :)
Jatkoa seuraa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti