keskiviikko 1. elokuuta 2012

Elämä soljuu eteenpäin


Sairausloma ja kaksi viikkoa kesälomaa on nyt pidetty. Olen kolmatta päivää töissä lomien jälkeen. Pitäisi jaksaa vielä 2,5 pitkää viikkoa… Verenpaine nousi jo heti maanantaina, kun esimieheni meilaili omalta lomaltaan. Piti vedellä henkeä ja rauhoittua hetkisen :P

Paluu töihin on tapahtunut suht hyvin. Pelkäsin, miten minuun suhtaudutaan sairauslomani takia, muttei kukaan ole vielä mitenkään erikoisesti suhtautunut. Normaalit lomakuulumiset on vaihdettu ja työt soljuu etiäpäin.
Sairausloman aikana en tehnyt kummempia, paitsi koirapuistoilin Pinkin kanssa mahdollisimman usein ja muuten tuli ulkoiltua tai oltua kotona.

Kesäloman eka viikko meni mökkeillessä ja sukuloidessa rakkaan serkkuni luona Joensuussa. Toka viikko sitten oltiin vain kotosalla, en nyt muista mitään mainitsemisen arvoista siitä :D

Eilen meillä oli 8 vuotishääpäivä ja tänään 10 vuotiskihlapäivä… Aika kuluu niiiiiiiin nopeasti, ainakin tuntuu siltä. Tosin tällä hetkellä, kun odottaa loppua kesälomaa, se matelee.

Pinkki on sosialisoitunut ja reipastunut kamalasti sitten meille tulon jälkeen. Ihmiskontaktit on haaste vieläkin, mutta tuttuja ihmisiä Pinkki menee jo reippaasti itse moikkaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti