keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Purina ONE

Sain Buzzadorin kautta testiin Purina ONE -tuotteita. Ideana on tarjota kyseisiä ruokia Bomo-kissalleni sekä buzzata kissanomistajille, kera alennuskupongin.

Jaan siis tuotenäytteitä ja buzzaa Purina ONE -tuotteista samaan aikaan kissoja omistaville ystävilleni ja tuttavilleni, ja maistata näitä tuotteita heidän kissoillaan. Purina ONE -tuotteet lupaavat auttaa kissoja saavuttamaan pitkän ja terveen elämän.

Purina ONE:lla olevat tuotteet:
Purina ONE Sterilcat Runsaasti Lohta & Vehnää, sisältää Tonnikalaa
Purina ONE Sterilcat sisältää runsaasti proteiineja ja kivennäisaineita, jotka säätelevät virtsan pH-arvoa. Kissasi olo on kylläinen kauemmin ja painonhallinta on näin helpompaa. Hoikka keho edesauttaa myös hyvää nivelkuntoa. Tuotteen sisältämä aktiivinen erikoiskivennäinen vähentää myös hammaskivenmuodostumista jopa 40 %. Purina ONE Sterilcat Runsaasti Naudanlihaa ja Vehnää
Myös tämä Purina ONE Sterilcat on sisällöltään yhtä terveellistä kuin yllä esitelty kissanruoka. Purina ONE Adult Runsaasti kanaa ja Täysjyväviljaa
Purina ONE Adult on kehitetty erityisesti 1-7-vuotiaille kissoille. Aikuiset kissat tarvitsevat optimaalisen ja tasapainoisen ravinnon ylläpitämään hyvää terveyttä. Purina ONE -tuotteiden sisältämät ravintoaineet, vitamiinit ja antioksidantit ravitsevat kissaa parhaalla mahdollisella tavalla.
(tästä jaan näytteitä)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti