torstai 22. maaliskuuta 2012

Koukuttavat tv-sarjat

Ajattelinpa kirjoittaa seuraamistani tv-sarjoista, kun ei tässä ole muutakaan sanottavaa ja tekee mieli pohtia :D

Olen ollut jo vuosia koukussa Salkkareihin eli Salatut Elämät -sarjaan. Katson sen suorana telkkarista, jos satun olemaan kotona. Jos en, kuten en juuri mitään ehdi suorana nähdä, se tulee boksille ja katson kunhan ehdin :)
Välillä kyseisessä sarjassa mennään vähän yli... Kauniit ja Rohkeat -tasolle!

Uusin koukuttava sarja on Iholla. Olin sen suhteen aika skeptinen, mutta nyt odotan mielenkiinnolla aina seuraavaa jaksoa. En tätäkään seuraa suorana, mutta aina seuraavana päivänä katson sen boksilta. En meinaan valvo niin myöhään kuin se tulee ;D
Ihmetyttää miten julkkiksen vaimo on tuohon hommaan lähtenyt ja miten tämä julkkis on siihen suostunut? Niin kusipään (kuten hän itsekin on asian ilmaissut) kuvan tästä saa.

Matkaoppaat koukuttivat minut myös, mutta... Jaksoja on jäänyt välistä ja en sitä niin tiiviisti seuraa. Ihmettelen vain niitä turakaisia, jotka esim. Sunny Beachilla valittavat melusta?!?!? Siis sinnehän nuoret menee dokaamaan, bailaamaan ja remuamaan. I know, olen ollut siellä.
Sitten ihmettelen muutenkin ihmisten avuttomuutta :D ja häämatkakohteena Sunny Beachia? Voi äitee :D

Aivan mahtava tosi-tv on Poliisit. Työ on rankkaa, sen sarja tuo julki, mutta huumorin ystävänä dikkaan sitä tapaa, jolla purkavat rankkoja tilanteita --> huumorilla!

16 and Pregnant ja Teen Mom ovat koukuttaneet myös, pahus, ettei MTV:tä saa tallennettua boksille Elisaviihteestä. Kuten ei muistakaan ns. maksukanavia.

Erinäiset versiot C.S.I -sarjoista tuli aiemmin tuijotettua, mutta kun jaksot toistavat toisiaan, se jäi kokonaan pois. Rikossarjat kiinnostavat kyllä, mutta liika on liikaa. Esim. nämä brittiversiot Wallanderista ja Millenium trilogiasta jätä omaan arvoonsa... EVVK, ruotsalaisia ei voita mikään.

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mä en koskaan oikeen tykännyt siitä... tai siitä ideastakaan, kun yliluonnollinen ei nappaa :)

      Poista
  2. Koukuttavista sarjoista minulla tulee päällimmäisinä mieleen Täydelliset naiset ja True Blood! Myönnettäköön omallakin kohdalla tuo jonkinasteinen Salatut elämät -riippuvuus.

    VastaaPoista