perjantai 24. helmikuuta 2012

Suklaa-banaanikääretorttu

Editoin tätä reseptiä 24.2.2012, kun tein toisen kerran.


Suklaa-banaanikääretorttu(60 cm uunipellille sopiva)

Pohja:
6 munaa
2,25 dl sokeria
2,25 dl vehnäjauhoja
0,75 dl perunajauhoja
0,75 dl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta

Täyte:
2 dl kuohukermaa
1 prk vanilja maitorahkaa
2 rkl vaniljasokeria
3 banaania

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ohueksi levyksi.

Paista 225 asteessa noin 7 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla. Jos tikkuun ei jää taikinaa, pohja on kypsä.

Kumoa levy sokeroidun leivinpaperin päälle, irrota paistopaperi ja anna levyn jäähtyä.

Tee täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Muussaa banaani ja lisää maitorahkan sekaan. Lisää tämän jälkeen vaahto maitorahkan ja banaanisoseen joukkoon ja mausta vaniljasokerilla.

Levitä täyte pohjan päälle, jätä reunoista vajaaksi.

Kääri tiukalle rullalle leivinpaperia apuna käyttäen. Laita kylmään maustumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti