Suklaa-banaanikääretorttu(60 cm uunipellille sopiva)
Pohja:
6 munaa
2,25 dl sokeria
2,25 dl vehnäjauhoja
0,75 dl perunajauhoja
0,75 dl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
6 munaa
2,25 dl sokeria
2,25 dl vehnäjauhoja
0,75 dl perunajauhoja
0,75 dl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 dl kuohukermaa
1 prk vanilja maitorahkaa
2 rkl vaniljasokeria
3 banaania
2 dl kuohukermaa
1 prk vanilja maitorahkaa
2 rkl vaniljasokeria
3 banaania
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja
lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla
vuoratulle uunipellille ohueksi levyksi.
Paista 225 asteessa noin 7 minuuttia. Tarkista kypsyys
tikulla. Jos tikkuun ei jää taikinaa, pohja on kypsä.
Kumoa levy sokeroidun leivinpaperin päälle, irrota
paistopaperi ja anna levyn jäähtyä.
Tee täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Muussaa banaani ja lisää maitorahkan sekaan. Lisää tämän jälkeen vaahto maitorahkan ja banaanisoseen
joukkoon ja mausta vaniljasokerilla.
Levitä täyte pohjan päälle, jätä reunoista vajaaksi.
Kääri tiukalle rullalle leivinpaperia apuna käyttäen. Laita
kylmään maustumaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti