torstai 23. helmikuuta 2012

Pinkin sterilaatio

Vein siis Pinkin tänään aamulla klo 7.30 Viikin pieneläinsairaalaan sterilaatioon. Sain soiton klo 14.30, että Pinkin leikkaus (1,5h) oli mennyt hyvin ja koiruus on hereillä.

Niinpä suuntasin hakemaan häntä ja opiskelija kertoi kotihoito-ohjeet ja muut vinkit... Pinkki oli sylissäni täysin kääriytyneenä fleeceen.

Ylläri löytyi sitten kotona, kun siirsin Pinkin kuljetuskopasta kivemmalle lepuutuspaikalle.

Kas, mikäs se tuossa kuvassa on, vasemmassa tassussa? No kanyylihän se siinä... Soitto leikanneelle eläinlääkärille. "Voit ottaa kanyylin irti itsekin..." No, yritettiin kerran, mutta koiruus säikähti niin, että oli parempi pakata hänet autoon takaisin ja mennä ammattilaisen vastaanotolle.

Saimme nopeasti apua ja pääsimme takaisin kotiin. Pinkki on aika tokkurassa tuossa vieressä, sai äsken vähän Nutri-Plus:aa ja sitten syötin kädestä liotettuja kuivamuonanappeja.

Töitä tein hetken ja Pinkki rupesi hieman vinkumaan. Kannoin pikkuisen vessaan ja Pinkki tassutteli paperille ja tuli iiiiiiiso pisu :)

Eli täällä jatketaan toipumista <3


3 kommenttia:

 1. Pikaista toipumista pienelle potilaalle :) Meillä Netta steriloitiin v. 2007 joulukuussa.

  VastaaPoista
 2. Kaiken kaikkiaan Viikin eläinsairaala on loistava paikka hoitaa lemmikkejä... Eli en vaihda tuon episodin takia paikkaa, mutta harmittihan tuo.

  VastaaPoista
 3. Jantta, Pinkillä on oma faniryhmä feissarissa, jos kiinnostaa seurata:
  https://www.facebook.com/pinkkichihu

  VastaaPoista