Fazerina-juustokakku
Pohja:
1 pkt Rainbow Cookies (suklaa)
75 g sulaa voita
Täyte:
5 kpl liivatelehtiä
2 rkl sitruunamehua
1 rasia Viola appelsiinituorejuustoa
1 rasia Viola maustamatonta tuorejuustoa
2 kpl Fazerina-suklaalevyjä
5 dl vispikermaa
Murskaa suklaacookiet astiassa, sulata voi ja sekoita keskenään. Taputtele keskimuruseos irtopohjavuoan pohjalle ja laita vaikka jääkaappiin odottamaan täytettä.
Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan 10 minuutiksi. Sulata Fazerinat vesihauteessa sulaksi, mutta jätä pari palaa sivuun, raastettavaksi valmiin kakun päälle.
Sekoita tuorejuustot sekaisin. Lisää sinne sitten sulanut suklaamassa.
Purista liivatteista vedet pois ja laita kahvikuppiin, lisää sinne sitruunamehu. Käytä mikrossa 20 sek. ja lisää liivateneste sitten ohuena nauhana suklaa-juustoseokseen kokoajan sekoittaen.
Vispaa kerma kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto suklaaseokseen.
Levitä täyte keskimuruseoksen päälle tasaisesti. Koristele raastetulla Fazerina-murusilla ja esim. noparelleilla.
Laita kelmua päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai mielellään yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti