torstai 19. tammikuuta 2012

Vähän minusta


Olen siis keski-ikäinen (kuulostaapa kauhealta), täytän helmikuussa 35 vuotta :) Asustelen Helsingin Latokartanossa. Olen erittäin eläinrakas ja kotoani löytyy 10kk ikäinen chihuahuatyttönen, Pinkki ja 7 vuotias poikakissa, Bomo.

Lukemisen lisäksi tykkään valokuvata, viettää aikaa ystävieni kanssa ja rakastan matkustamista. Olen ollut vuosia Kreikka-fani ja toiminut aikanaan aktiivisena Helsingin Suomi-Kreikka yhdistyksen hallituksessakin. Lisäksi toimin webmasterina ystäväni bändin sivuille (www.hausmylly.com) sekä toisen ystäväni nettikaupalle (http://janjalutsi.tarinoi.fi). Nettisivujen lisäksi hoidan kumpaisenkin tahon Facebook faniryhmiäkin.
Nämä "harrastusmielessä" ylläpidettävät sivut ovat mukavaa ajanvietettä ja saan ylläpidettyä samalla tietotaitojani.

Työkseni teen sähköistä markkinointia, eli ylläpidän ja kehitän nettisivuja isossa yrityksessä.Voisin jopa sanoa rakastavani työtäni. Se on minulle iso henkireikä ja omistan maailman parhaan esimiehen sekä lukuisia ihania työkavereita <3

Elämääni "varjostaa" kakkostyypin bipolaarinen, eli lievä versio maanis-depressiivisyydestä. Olen kuitenkin sen asian suhteen sinut (en siitä täällä muuten kirjoittaisikaan). Sairaus näkyy minussa mm. lukemattomuutena. Eli kun oireilen, ei lukeminenkaan nappaa.

Blogin nimen voi ymmärtää parillakin eri tavalla... kirjassa sivusta seuraava ja taas toisaalta seuraan sivusta :)


3 kommenttia:

  1. Hyvän nimen olet keksinyt blogille! Tervetuloa! :)

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä tosi aikaansaapa! Miten ihmeessä sinulla aika riittää kaikkeen?
    P.S. Pinkki on söpö ja minäkin olen suuri Kreikka-fani

    VastaaPoista